Hani kapalıydı? Hani çalışmıyordu? İzmit Belediyesinin Kandıra’da ki Sarısu Tesisleri açıkmış, Babalar günü bile yapılıyor ama Kandıralıların haberi yok. Kandıra’da gelen telefonlarla uyarıldım. 3 kiÅŸinin tesis çalışmıyor diye iÅŸten çıkarıldığı..
Hani kapalıydı?
Hani çalışmıyordu?
İzmit Belediyesinin Kandıra’da ki Sarısu Tesisleri açıkmış, Babalar günü bile yapılıyor ama Kandıralıların haberi yok.
Kandıra’da gelen telefonlarla uyarıldım.
3 kiÅŸinin tesis çalışmıyor diye iÅŸten çıkarıldığı daha sonra oluÅŸan tepkiler nedeniyle, İl BaÅŸkanı Harun Yıldızlı ve Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun devreye girmesiyle 2 kiÅŸinin geri alınmıştı.
Bir kadın ise sudan bahanelerle geri alınmadı temelinde ırkçılığın yattığı duyumları alıyorum ve bir süre daha bekledikten sonra işten atılan bu kadın çalışana ulaşacağım ve geri alınmayışının nedenini ortaya çıkaracağım.
Asıl konumuz ÅŸu, Kandıra sınırları içerisinde olan ve CHP’li İzmit Belediyesine ait olan tesiste Babalar günü yapılıyor ve Kandıra’nın CHP’lilerinin haberi dahi olmuyor.
Üstelik kapalı denilen tesiste…
Partililer tepkili, sözde CHP’li bir Belediye BaÅŸkanı var ama CHP’li düşmanı gibi davranıyor.
Fatma Kaplan bunu her yerde yapıyor.
Örgütü dışlayarak kendisine baÅŸka bir alan yaratmaya çalışıyor…
Ama yemiyor iÅŸte KuruçeÅŸme’de asılan pankartta olduÄŸu gibi büyük ve izleri silinmeyecek tepkilerle karşılaşıyor.
Fatma Kaplan’ın ayrıştırıcı davranış tarzı bu kentin Belediyecilik tarihine çok büyük bir ibret fotoÄŸrafı olarak damgasını vurmuÅŸtur.
TeÅŸbihte hata olmaz…
Köyünden ayrılıp Sarayda Vezir olan ve babasını ayağına çağıran oÄŸluna demiÅŸ ya bilge adam…
“Ben sana Vezir olamazsın demedim adam olamazsın dedim” diye o misal…
Kandıra Halkında Fatma Kaplan’a tepkiler yükseliyor, yarın öbür gün onlarda bir pankart asarlarsa ÅŸaşırmayın…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.