AkÅŸener: ‘Mintax’la canım Mintax’la, çamaşır suyu reklamı deÄŸil AKP iktidarı’

AkÅŸener: ‘Mintax’la canım Mintax’la, çamaşır suyu reklamı deÄŸil AKP iktidarı’… CANLI İYİ Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, partisinin haftalık grup toplantısında gündemi deÄŸerlendiriyor. İYİ Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, partisinin..

AkÅŸener: ‘Mintax’la canım Mintax’la, çamaşır suyu reklamı deÄŸil AKP iktidarı’
Son Güncelleme: Whatsapp

AkÅŸener: ‘Mintax’la canım Mintax’la, çamaşır suyu reklamı deÄŸil AKP iktidarı’… CANLI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendiriyor.

https://youtu.be/0uiP8VtXjyU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendiriyor.

AkÅŸener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İktidardakilerin becerikli ellerinde paralarımızın iyice pul, emeklerimizin zayi edildiÄŸi bir haftayı daha geride bıraktık. GeçtiÄŸimiz hafta bir kez daha gördük ki sayın ErdoÄŸan’ın milli güvenlik tanımı kendi koltuÄŸunun güvenliÄŸinden baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil. Geçinemiyor musunuz o zaman teröristsin, iflasın eÅŸiÄŸinde misin o zaman hainsin, sosyal medyada eleÅŸtiri mi yazdın milli güvenlik için bir tehditsin.

Åžu ucube duruma bakar mısınız? Oysa ülkemizdeki asıl milli güvenlik tehditleri nedir biliyor musunuz? Evine ekmek götüremeyen babalar, tencere kaynatamayan anneler, huzuru yurt dışında arayan gençler, üretemeyen sanayiciler, AK Parti’nin kaderi ile devletin kaderi birdir diyen milletine yabancılaÅŸmış siyasiler bir milli güvenlik tehdididir Tüm bunların gerçek sebebi olan Partili CumhurbaÅŸkanlığı Sistemi ülkemiz için baÅŸlı başına bir milli güvenlik tehdididir.

Türkiye gri listede

Bu vizyoner yönetim anlayışının sonucunda gri listeye girdik. Bu gri listede dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasından hiçbiri yok. İlk 20 ekonomisinden de kimse yok, ilk 30 ekonomisinden ise sadece Türkiye var.

Bu listeye eÄŸer ülkenizde yoÄŸun miktarda para aklanıyor, terörist gruplar ülkenizden finansman saÄŸlıyor ve siz hiçbir mücadele sergilemiyorsanız giriyorsunuz. Türkiye’nin düşürüldüğü duruma bakar mısınız? Bu rezillik karşısında iktidar ne yaptı dersiniz? Hep bir ağızdan ‘dış güçler’ demeye baÅŸladılar.

Ülkemizi bu haksızlığa uÄŸratanın da iktidarın bizzat kendisi olduÄŸunu biliyoruz. Türkiye’de gerçekten para aklanıyor mu? Evet maalesef aklanıyor hem de bizzat devlet eliyle aklanıyor. Bu ucube sistemde iktidar diyor ki, ‘UyuÅŸturucu mu satıyorsun? Getir paranı. Türkiye’den para mı kaçırdın? Getir paranı. Yüzde 1 komisyonla paranı da seni de aklıyorum’ diyor. Çamaşır suyu reklamı deÄŸil AK Parti iktidarı.

Ülkemizin itibarını yerle bir eden bu tablo karşısında bize düşen görev bir an önce yetkiyi alıp bu utancı temizlemek ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hak ettiÄŸi itibarı kazandırmaktır. Nitekim ARTAGAN Projemizin temelinde tam olarak bu mücadele yer alıyor.

2022 Bütçe görüşmeleri

AK Parti iktidarı milletimizin derdini umursamayı bırakalı çok oldu. Bir empati kırıntısı bile göremiyoruz. EÄŸer aşırı zenginleÅŸirseniz, eÄŸer bambaÅŸka paralel bir hayata evrilirseniz dünyadan da, gerçeklerden de, vatandaÅŸtan da koparsınız. 2022 bütçesi TBMM’ye geldi. Partili CumhurbaÅŸkanlığı Sistemine geçildiÄŸinden beri herkes biliyor ki Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm imkanları yine o beÅŸ müteahhitin ve bir grup saray şımarığının hizmetine sunulacak.

2021’de olduÄŸu gibi sayın ErdoÄŸan’ın 2022 bütçesinde yoksulluÄŸa, enflasyona, iÅŸsizliÄŸe, gelir dağılımındaki adaletsizliÄŸe çözüm yok. EYT’liler, 4B’liler hatta söz verilmesine raÄŸmen 3600 Ek gösterge yok. Bu bütçede millet yok, beÅŸli müşteri garanti çetesi var. Bütçeye onlar için 42 milyar lira daha ödenek konulmuÅŸ. Milyonlarca çiftçiye verilen desteÄŸin iki katı para demek. 2021 yılında 31 milyar lira olan bu ödenek önümüzdeki yıl için yüzde 37 artırılmış. Saray müteahhitine gelince artış gerçek enflasyon kadar, millete gelince TÜİK’in makyajlı enflasyonu kadar bile deÄŸil.

Bu bütçe bir savurganlık bir israf bütçesidir. Bu bütçe sayın ErdoÄŸan’ın gider ayak milletimize attığı son kazığın bütçesidir.

‘İnsanı yok sayan siyaset anlayışı her yerde hissediliyor’

AK Parti iktidarının insanı yok sayan siyaset anlayışı her yerde hissediliyor. Mesela; Milletimiz, evim yandı diye feryat ediyor, Sayın Erdoğan duymazdan geliyor. Mesela; Babalar, eve ekmek götüremiyorum diyor, Sayın Erdoğan kafasına çay fırlatıyor. Mesela; Emekliler, geçinemediğini söylüyor, Sayın Erdoğan markete gidip, fiyatları makul buluyor. Mesela; 740 bin sağlık çalışanı atama bekliyor, Sayın Erdoğan, oralı bile olmuyor.

Mesela; Vatandaş, pahalılık ve zamlar yüzünden, arabasını satıp, ata biniyor, Sayın Erdoğan, apartman görevlilerine sarıyor. İşte biz de, tam olarak bu nedenle, her hafta, bu kürsüden, milletimizin sesini o sağır kulaklara duyuruyoruz. Dertlerini, tüm Türkiye’ye gösteriyoruz.

Her hafta olduğu gibi, bu hafta da, Milletin Kürsüsü’nde, Ak Parti iktidarı tarafından, yok sayılan bir kardeşimizi misafir edeceğiz. Tekirdağ’da, çalıştığı iş yerinde, bir büyük haksızlığa maruz kalan, Pınar Demir kardeşimiz aramızda. Buyur Pınar Kızım söz de, kürsü de senindir.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.