Batı Karadeniz bölgesinde yağış ile birlikte çıkan fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu. Dalgaların artması nedeniyle balıkçılar barınağına gizlendi.Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yıldız karayel fırtınası dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Yaşamı olumsuz..
Batı Karadeniz bölgesinde yağış ile birlikte çıkan fırtına nedeniyle dev dalgalar oluştu. Dalgaların artması nedeniyle balıkçılar barınağına gizlendi.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yıldız karayel fırtınası dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Yaşamı olumsuz etkileyen fırtına nedeniyle dalgalar sahilleri dövüyor. 4 metreyi bulan dalgalar nedeniyle balıkçılar balıkçı barınağına sığındı. Balıkçılar, fırtınanın bir süre daha süreceğini belirttiler.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.